Ditt hus är inte sparat! Spara för att behålla dina val eller förändringar.

Bekräfta ditt hus

Vad roligt att du kommit så här långt! Nu har du snart beställt ditt drömhus! Vilka val du har gjort till ditt hus finns redovisat till vänster under rubriken Mitt hus.

Här är vad som händer här näst.

Ikon_mote

1. MÖTE BOKAS FÖR AVTALSSKRIVNING

En av våra medarbetare på A-hus tar inom kort kontakt med dig för att bestämma ett möte för första avtalsskrivning på närmaste A-huskontor.

Ikon_val_lases

2. VISSA VAL LÅSES

När köpeavtalet är påskrivet och inskickat till A-hus låses de val som påverkar bygglovet och dessa kan inte längre ändras. Det som låses är den fasadpanel du har valt (liggande eller stående), om du har valt fönster med eller utan spröjs och om du har valt att köpa värmesystem via A-hus Online.

Ikon_faktura

3. PROJEKTERINGSFAKTURA SKICKAS

En faktura med en projekteringsavgift à 30 000 kr skickas till dig per post och du gör inbetalningen till A-hus. (Detta är ingen kostnad som tillkommer, utan ingår i byggsatspriset.)

Ikon_bygglov

4. ANSÖK OM BYGGLOV

När fakturan är betald får du tillgång till dina A-ritningar (plan- och fasadritningar) i projektrummet som du sedan ska använda när du ansöker om bygglov. 

Ikon_avtalsskriv

5. SKRIV UNDER SLUTLIGT KÖPEAVTAL

När du fått din bygglovsansökan godkänd av kommunen skickar du in det tillsammans med en skriftlig banksäkerhet till oss på A-hus. När vi mottagit detta kan du ange när du vill ha din byggsats levererad. Därefter skapas ett slutligt köpeavtal som du signerar. 

Ikon_tillverkning

6. DIN BYGGSATS BÖRJAR TILLVERKAS

När vi slutligt köpeavtal signeras börjar tillverkningen av din husbyggsats och vi kan meddela dig vilken vecka leverans av ditt hus beräknas.

 

Tveka inte att höra av dig om några frågor uppstår!
Mer information om hur husprocessen går till hittar du här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekräfta order
×
Spara ditt hus

Kul att du vill spara ditt hus! Om du vill kan du ge ditt husprojekt ett namn.

Logga in Logga in med ditt A-hus Onlinekonto. Ange den e-postadress och lösenord som du använde när du skapade din profil.
Glömt ditt lösenord?
Glömt ditt lösenord? Fyll i din e-postadress så skickar vi dina inloggningsuppgifter till dig.
Logga in
Registrera dig Fyll i namn och epostadress för att skapa en profil på A-hus Online. Då kan du enkelt administrera ditt hus och beställa direkt online.
Fyll i alla fält på ett korrekt sätt.
Genom att registrera mig godkänner jag användarvillkoren
Tillbaka till registreringen
×