Mina val  

0kr

Pris baserat på:
Byggsats Ändra

BASHUS:
1 PLAN 1½ PLAN 2 PLAN
SOVRUM:
3 4+
BOYTA:
< 130 m² 130 — 170 m² 170 m² >

hus
Visa alla Dölj alla
Din filtrering resulterade i 0 träffar. Prova att välja en annan kombination.

Välj ett bashus att utgå från

Använd någon av dessa 16 bashus som utgångspunkt när du börjar designa ditt hus. I kommande steg har du möjlighet att anpassa både planlösningen och designen. Lycka till!

Kundtjänst A-hus Online
0300-67 30 50
info@a-husonline.se

Bashusen laddas.
×

Vad ingår i priset?

När du bygger ditt hus på a-husonline.se har du tre olika entreprenadomfattningar att välja mellan; nyckelfärdigt, stomrest eller byggsats. Dessa reglerar i hur stor utsträckning du vill ha vår hjälp med byggnationen efter leverans. Projekteringshandlingar, instruktioner, checklistor, förfrågningsunderlag och kundsupport ingår alltid.

Läs om vad som ingår här >>

För exakt specifikation av just ditt hus, se Leveransdeklarationen nedan. Du hittar den även under rubriken Dokument i ditt projektrum. 

Leveransdeklaration för 1,5- och 2-planshus
Leveransdeklaration för 1-planshus
Leveransdeklaration för garage/carport

Självklart behöver du tänka på vilka övriga kostnader som tillkommer när man bygger hus, om du inte väljer att köpa ett nyckelfärdigt hus. Mer information om kostnader hittar du här.

Fraktkostnad

I priset ingår frakt av hela husbyggsatsen. Fyll i din byggkommun nedan så ser du hela tiden en totalsumma som innehåller rätt fraktkostnad. Fyller du inte i någon byggkommun inkluderar totalsumma kostnaden för leverans inom fraktzon 1. För att se eventuellt frakttillägg, se Sammanställningen i ditt projektrum. Priset inklusive eventuellt frakttillägg uppdateras när du har valt vilket bashus du vill utgå ifrån. 

×

Snurra på huset för att se det från olika vinklar.

×
Spara ditt hus

Kul att du vill spara ditt hus! Om du vill kan du ge ditt husprojekt ett namn.

Logga in Logga in med ditt A-hus Onlinekonto. Ange den e-postadress och lösenord som du använde när du skapade din profil.
Glömt ditt lösenord?
Glömt ditt lösenord? Fyll i din e-postadress så skickar vi dina inloggningsuppgifter till dig.
Logga in
Registrera dig Fyll i namn och epostadress för att skapa en profil på A-hus Online. Då kan du enkelt administrera ditt hus och beställa direkt online.
Fyll i alla fält på ett korrekt sätt.
Genom att registrera mig godkänner jag användarvillkoren
Tillbaka till registreringen
×

Innan du börjar

1. Välj entreprenadform:

2. Välj kommun som du vill bygga i:

Kundtjänst A-hus Online
0300-67 30 50 info@a-husonline.se
×

INNAN DU BÖRJAR!

Vi har redan förberett några hus för dig att bygga vidare på. Husen som presenteras är så kallade bashus. Det innebär att du väljer ett hus att utgå ifrån och som du kan förändra i kommande steg. 

Du har möjlighet att spara flera olika hus, så testa gärna att skapa flera hus och jämför både design och pris. Alla hus sparas i ditt projektrum och därifrån kan du sedan välja vilket hus du vill jobba vidare med.

Du kan givetvis beställa bashusen precis som de presenteras också! Vad som ingår i priset är beroende av vilken leveransomfattning du valde innan du började. Läs mer om vad som skiljer dem åt här.

Lycka till!


P.S Önskar du en kort instruktion om hur Husbyggaren funkar? Titta här.

FRÅGOR & SVAR - VÄLJ BASHUS

Vad är ett bashus?
Du utgår alltid från ett bashus när du skapar ditt hus. Du har massor av möjligheter att anpassa både planlösning och design på bashuset du väljer, så att det blir precis som du vill. Ett bashus går att köpa precis som det är, men vi vill tipsa om att iallafall testa lite olika möjligheter på både planlösning och utseende för att sätta din egen personliga prägel på det.

Finns det fler hus än de bashus som visas i detta steg?
Själva syftet med bashusen är att du ska ha något att utgå ifrån när du börjar bygga och designa ditt hus. I kommande steg kan du sedan ändra planlösning och utseende på huset för att skapa ett eget, unikt hus. Så låt inte antalet bashus hindra din kreativitet!

Varför följer inte mitt val av bashus med när jag har klickar på det?
För att ändringen ska slå igenom måste du klicka på knappen ”Välj”. Då följer valet med när du klickar dig vidare.

Hur ångrar jag eller ändrar ett av mina val?
Antingen klickar du på papperskorgen i ”Mina val” (kundkorgen). Den finns till höger om det val som du vill ta bort. Eller så går du in på produkten igen och väljer om, viktigt att du aktivt klickar på välj efter det att du markerat ditt nya val.

Hur ser jag sektionsritningarna över bashusen?
Plan-, sektions- och fasadritningar hittar du under menyn ”Ritningar” i "Min Meny" till vänster. Du kan också spara ditt hus, då hittar du ritningarna i projektrummet.

Varför visas material och produkter under ”Sammanställning” även för steg jag ännu inte hunnit gå igenom i Husbyggaren?
Om du går till ”Sammanställning” innan du gått igenom alla steg i Husbyggaren visas de material och standard som ingår i ett basutförande av huset enligt Leveransdeklaration.

Vad är boarea?
Boarea innebär bostadens invändiga mått i varje våningsplan. På 1,5-planshus förekommer snedtak på övervåningen och där räknas boarea från den punkt där rumshöjden är minst 1,9 m och 60 cm ut från denna punkt i enlighet med svensk standard. På 1,5- och 2-planshus är trapputrymmen (trappa och trapphål) inkluderade i boarean. 

Vad är bygghöjd?

Förklaring-bygghöjd

FLER FRÅGOR & SVAR (ÖPPNAS I NYTT FÖNSTER)

SÅ FUNKAR DET (ÖPPNAS I NYTT FÖNSTER)

×